Γιγουρτάκης, Κυρανάκης στην ‘ίδια…ομάδα

Γιώργος Γιγουρτάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Το πιθανότερο, για τους άλλους, να περάσει αδιάβαστο. Όχι, όμως, και για το Τσίπας Μπλοκ. Το σημειώνω διότι πολυακούγεται σε τρεις πιάτσες παράλληλα, νυχτερινή, πολιτική και αθλητική. Άνθρωποι που κυκλοφορούν πολύ έξω, λένε – λένε, για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τον Γιώργο Γιγουρτάκη, πως έχουν γίνει κολλητοί.

Ο ένας της λεγόμενης μεγάλης δεξιάς παράταξης, κρατήστε αυτό το όνομα, τα επόμενα χρόνια θα δείτε που θα φτάσει. Ο άλλος κρατάει την παράδοση της οικογένειας του.. Από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες, της νύχτας και όχι μόνο. Παικταράδες και οι δύο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τόσο πολύ κάνουν παρέα, που και στη μεγάλη πολιτική εκδήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στα μπουζούκια, μαζί τους είδαμε. Άσε το μπάσκετ, άλλη ιστορία, ξεφεύγουν από την καθημερινότητα.

Ξέρουμε πως δεν θα χάσουν την ευκαιρία για να πουν την εξυπνάδα τους οι πονηροί. Δηλαδή; Εκλογές έχουμε, κάνουν τη δουλειά τους, το καθήκον τους, ότι ενεργούν έτσι ώστε να βοηθήσουν τα συμφέροντα τους. Κι άλλα τέτοια κουφά και πολυμεταχειρισμένα.

Εμείς θα πούμε : Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, χαιρόμαστε να τους βλέπουμε στην ίδια ομάδα, να ενώνουν τις δυνάμεις τους, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Είναι το μόνο αληθινό μέλλον αυτού του τόπου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.