Γι’ αυτό ο κόσμος γουστάρει τον Αργυρό και τον Μπερτάκη – Διασκέδασαν με Μελά, Ζαζόπουλο και Τερλέγκα, στο κέντρο που κουμαντάρει ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης

Η επιτυχία φέρνει λεφτά, φέρνει σαφώς και το καλό κλίμα, μεταξύ των συνεργατών. Δεν βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλον. Συνεχίζεται η παρέα και εκτός πλαισίου δουλειάς. Και να τα τραπεζώματα, τα καλαμπούρια.

Γι’ αυτό ο Κωνσταντίνος Αργυρός, νούμερα ένα στο τραγούδι. Γι’ αυτό ο Κώστας Μπερτάκης, νούμερα ένα στο επιχειρηματικό τραγούδι. Με απίστευτες υποχρεώσεις και οι δύο. Δεν σταματάει να χτυπάει το τηλέφωνο και όλοι κάτι να ζητήσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βρήκαν, όμως, το χρόνο, να επισκεφθούν το μαγαζί Vegas Liev Stage, που κουμαντάρει με επιτυχία ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης, που τραγουδούν ο Ζαφείρης Μελάς, ο Αλέκος Ζαζόπουλος και ο Βασίλης Τερλέγκας. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος πήρε το μικρόφωνο, τραγούδησε και επικράτησε πανικός.

Σκοπός τους ήταν η διασκέδαση, να περάσουν καλά και διαφορετικά. Για πάρτυ τους, όχι για την προσωπική τους φιγούρα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.