Γέρασε και μυαλό δεν έβαλε! Δέσανε και πάλι τον τεράστιο τραγουδιστή- Για κόκα λένε οι μισοί, για ξυλοδαρμό της κοπέλα του, οι άλλοι μισοί

Χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου είπαν, Τσίπα γράψε την είδηση. Βόμβα μεγατόνων για το ευρύ κοινό, μια από τα είδα για τους μυημένους….Τραγουδιστής, που μας προκαλεί όλα τα συναισθήματα, όταν τον ακούμε. Τεράστια φωνή. Είναι μιας κάποιας ηλικίας. Μεγάλωσε, φιλενάδα. Μεγαλώσαμε και εμείς μαζί του.

Τι να την κάνεις την τεράστια φωνή, όμως, όταν γέρασε και μυαλό δεν έβαλε. Ούτε θα βάλει. Πόσες φορές που οι δικοί, του έχουν πει την κουβέντα : “Σοβαρέψουμε ρεζίλι μάς έκανες.”. Αμέτρητες. Aλλά πλέον είναι το αναμενόμενο και το λογικό.. Γιατί δεν μπορεί να πνίξει, να απαλλαγεί από τις κακές του συνήθειες, σίγουρα θα τον ακολουθούν μέχρι του τέλους της ζωής του. Ναι αγάπη μου έτσι πάει, πολύ έτσι πάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την άλλη φορά ήταν εκείνο, την παράλλη το άλλο, τώρα αυτό. Και; Πες μου αγάπη μου – και τι έγινε; Ξυδάκι θα πιώ και θα το ξεράσω. Συνελήφθη ξανά από την αστυνομία. Οι μισοί λένε για κόκα, οι άλλοι μισοί, ότι χτύπησε την κοπέλα που έχει σχέση αυτή τη περίοδο και είναι παρουσιάστρια, μοντέλο, μανεκέν, πρώην άλλων τραγουδιστών-πολιτικών, τα πάντα όλα.

Όλα αυτά, ενώ σήμερα είχε προγραμματίσει εμφάνιση στη Λαμία. Και φυσικά και ακυρώθηκε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.