Γεωργίου σε Δάντη : “Από έμενα, αντίο για πάντα”

Σωτήρης Γεωργίου - Χρήστος Δάντης

«Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε / κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε / μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος / ή κάπου θά ‘ναι κλεισμένος τρελός» ακούμε στο ρεφρέν από το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη. Επιλογή, την οποία, μεταξύ άλλων, την κριτικάρει και ο δημοσιογράφος-ραδιοφωνικός παραγωγός, Σωτήρης Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής στο facebook :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Όχι κ Δαντη ο Θεός δεν είναι εδώ, για να σώνει τα ολέθρια λάθη των ανθρώπων που δεν εκτιμούν την ελεύθερα βούληση που εδίωκε.

Όποτε, δεν αναρωτιόμαστε αν υπάρχει ο Θεός και που είναι .Οι άσχημες στιγμές που ζούμε είναι απόφαση ανθρώπων και απόρροια της δικιάς τους εξέλιξης με λάθος τρόπο.

Αν ο Θεός επενέβαινε σε κάθε πράμα,τότε θα τον κατηγορούσαν φαντάζομαι ότι δεν μας αφήνει ελεύθερος και ποιος Θεός είναι αυτός που δεν μας αφήνει ελεύθερους.

Ούτε μάλλον πεθαίνει κανένας Θεός, όπως λέτε στο τραγουδάκι σας, το οποίο τον χαρακτηρίζει και τρελό!

Ούτε οποίος πιστεύει σε συνωμοσίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς τότε τα βλέπετε όλα αγγελικά πλασμένα, όποτε κακός αγχώνεστε αν υπάρχει Θεός τελικά….

Όμορφα και δημοκρατικά και ο καθένας κρίνεται .

Από έμενα αντίο για πάντα….

*Συμβουλευτικά, αφήστε τους πιασάρικους τίτλους που προκαλούν.

**Ασφαλώς οποίος κακώς σας υβρίζει είναι κατακριτέος ,απαράδεκτος και ποινικά κολάσιμος”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.