Γαμπρός ντύθηκε ο Στάθης Ξένος

Στάθης Ξένος -Αθήνα Τσακαρελη

…και σύντομα πατέρας για δεύτερη φορά, με κουμπάρο τον πρώτον της Αυστραλίας

Σήμερα, Κυριακή, ο γνωστός και αγαπημένος μας τραγουδιστής, Στάθης Ξένος, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αθηνά, παρουσία γονιών, συγγενών και φίλων. Και, μάλιστα, η χαρά του είναι εις διπλούν, αφού σε λίγες μέρες γίνεται για δεύτερη φορά μπαμπάς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νονός του παιδιού θα είναι ο Κώστας Σκούρας (με παρατσούκλι ως Λαρίγκος), από τους πρώτους -αν όχι ο πρώτος- που είχε μπουζούκια στην Αυστραλία. Είναι, επίσης, πατέρας της Κατερίνας Σκούρας, της αγαπημένης του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Θέμη Καλαθά, που παλιότερα είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει την Παναχαΐκή. Οι τρεις άνδρες έχουν αναπτύξει στενή φιλία και απόδειξη είναι ότι ο Στάθης Ξένος το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στο συγκρότημα 4 πολυτελών βιλών, που διαθέτει στο Λαγονήσι ο Λαρίγκος.

Στο ευτυχές γεγονός ήταν παρόντες και αρκετοί άνθρωποι του τραγουδιού, λόγω της εργασίας του γαμπρού.

Ο κουμπάρος ήταν ο Κωνσταντίνος Κωστάκος.

Το TsipasBlog εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός, ενώ ο Ξένος δήλωσε ότι έρχονται ολοκαίνουργια τραγούδια, με την υπογραφή του μουσικά

Κώστας Σκούρας- Στάθης Ξένος
Κατερίνα Σκούρα- Θέμης Καλαθάς
Θέμης Καλαθάς- Κώστας Σκούρας
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.