Γ. Βελισσάρης στο Tsipas Radio : « Με 40 και 50 χιλιάδες κρούσματά την ημέρα, με τι ψυχή να τραγουδήσω- Δεν μου κάνει κέφι» !

Παρότι εμβολιασμένος, όμως έπεσε θύμα του κορονοϊόύ, ο οποίος τον δυσκόλεψε αρκετά, μέχρι να ξεμπερδέψει. Και όχι αυτόν μόνο, αλλά και την οικογένεια του. Αυτό ανέφερε ο Γιώργος Βελισσσάρης, μιλώντας στον Ηλία Τσίπα και το Tsipas Radio.

Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε πως αναβλήθηκαν οι εμφανίσεις του, σίγουρα στις ΗΠΑ, και ίσως γίνει το ίδιο και σε αυτές τις Αυστραλίας, λόγω της πανδημίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρόσθεσε ότι «Όταν βλέπεις 40 και 50 χιλιάδες κρούσματα την ημέρα, με τη ψυχή να πάω να τραγουδήσω. Δεν μου κάνει κέφι. Και να ανοίξουν τα μαγαζιά, πιστεύω ότι δεν θα πάω σε μαγαζί»

Σε άλλο σημείο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην αφιλοκερδώς συμμετοχή του, σε συναυλία αλληλεγγύης, στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Τέλος, ο Γιώργος Βελισσάρης έδειξε πανέτοιμος για το επόμενο Survivor, ωστόσο πριν από αυτό, πέταξε την “βόμβα” πως δεν αποκλείεται να τον δούμε σε κάτι άλλο.

Ακούστε τον :

Διαβάστε επίσης : Ως εδώ και μη παρέκει!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.