Γιατί δεν είναι φυσιολογικός Έλληνας ο Κοκλώνης

Το έκανε και το ξανάκανε. Και με τη φανέλα του Open, και σαν παίκτης της Alpha, τα δύο τελευταίες σεζόν, πέρυσι και φέτος, στο πρωτάθλημα της προβληματικής και κουραστικής τηλεόρασης. Γι’ αυτό το λόγο, η αντιδραστική και η απαξιωτική συμπεριφορά του κόσμου, να της έχει γυρίσει την πλάτη, και την αγκαλιά του, πλέον, να να έχει ανοίξει στο ελεύθερο διαδίκτυο.  

Στο δεύτερο live. Πάλι πρώτα σε όλα τα κοινά. Έως το 25.6%, σκαρφάλωσε στο νεανικό σύνολο. Πρώτο και στο γυναικείο κοινό, σημειώνοντας μέσο όρο 28,5%. Πρωτιά και στα trends του twitter. Ποιο; Είπαμε; Δεν είπαμε. O τηλεοπτικός διαγωνισμός τραγουδιού «Just the 2 of Us». Που επειδή η ελληνική εκδοχή του, βρίσκεται στα χέρια του Νίκου Κοκλώνη, έχει ακουμπήσει τις διεθνείς προδιαγραφές. Τίποτα λιγότερο. Που ψάχνεις στην Ελλάδα άλλo τέτοιο show, και δεν βρίσκεις με τίποτα. Και πως να βρεις. Γιατί; Επειδή με πορδές δεν βάφονται τα αυγά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε σοβαρά. Φυσιολογικά. Ο Κοκλώνης και δεν είναι κανονικός Έλληνας, ούτε σαν παρουσιαστής, αλλά και ούτε σαν επιχειρηματίας. Όχι, εξωγήινος είναι, όμως. Δεν δαγκώνει τους συνεργάτες του, το καθαρίζει το πιάτο του πριν το κάθε παιχνίδι ξεκινήσει. Και το κοινό που τον παρακολουθεί από το σπίτι, από την μικρή οθόνη, δεν τον κουράζει, με την ίδια μάπα συνταγή των άλλων παρουσιαστών. Αντιθέτως, τον ξεκουράζει και τον διασκεδάζει, με μια εντελώς αυθόρμητη άνεση, που τον χαρακτηρίζει και με τους φίλιους του, στην προσωπική του ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Άσπρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του τηλεθεατή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.