Φυσικό να ναι πανευτυχής, ο μοναδικός στη Θεσσαλονίκη

Ο Συμεών Κουπέλογλου είναι ο Νο1 ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Επόμενο είναι, διότι είναι άνθρωπος, όχι μηχάνημα. Καθόλου μια στιγμή. Ο άνθρωπος δεν είναι αυτοκίνητο, κομπιούτερ, τηλεόραση, τραίνο, όλα αυτά τα προϊόντα και κατασκευές, που δεν είναι φτιαγμένα με ανθρώπινο υλικό. Όχι, έχει συναισθήματα, χαίρεται με την χαρά του, σκύβει το κεφάλι, είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος, όταν κάτι κακό του έχει συμβεί.

Ο συγκεκριμένος, που είναι κατασκεύασμα από αίμα, κόκαλα και σάρκα. Μπήκε σε μια διαδικασία έξω από τα επιτρεπόμενα όρια. Γι’ αυτό και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να καεί. Να κυκλοφορεί με καμένα λάδια στην επόμενη μέρα. Μην βιάζεστε. Τα ρίσκα είναι για τους γενναίους. Ο αγώνας του δικαιώθηκε. Να εκπροσωπήσει τη Θεσσαλονίκη στην επόμενη βουλή. Είναι ο μοναδικός βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα εξής έγραψε στα social media : “Ο αγώνας μας δικαιώθηκε! Χάρη στη δίκη σας στήριξη θα έχω την τιμή να σας εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ύψιστη τιμή και τεράστια ευθύνη. Δεν πρόκειται να παρεκκλίνω ούτε χιλιοστό από τις αρχές και τις αξίες που με έφεραν ως εδώ. Υποσχέθηκα ότι θα γίνω η φωνή σας και αυτό σκοπεύω να κάνω. Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Βελόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσω την εκλογή μου μέσα από τις τάξεις της Ελληνικής Λύσης. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Η Ελληνική Λύση παραμένει η γνήσια πατριωτική φωνή μέσα στη Βουλή και θα συνεχίσει να δίνει μάχες για όλους τους Έλληνες”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Συμεών Κουπελόγλου Βουλευτής Î' Θεσσαλονίκης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΚΥΡΙΑΚΟς ΚΕΛΟΠΟΥΛΟς"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.