Φρέσκος αέρας φυσάει

Η νύχτα έχει ανάγκη από το νέο αίμα.. Έλα που όμως δεν να καταλάβουν, δεν το πάρουν χαμπάρι. Αδυνατούν να συμμορφωθούν με τις επιταγές της νέας τάξης πραγμάτων. Λένε ότι είναι επιχειρηματίας, αλλά λειτουργούν χωρίς επιχειρήματα. Στην πεπατημένη πάνε, και βλέπεις τις συνέπειες στη νυχτερινή κοινωνία. Στοπ στην εξέλιξη, φόβος μήπως τους αρπάξουν το τραγουδιστικό όνομα το μεγάλο. Και επιμένουν να τον χρυσοπληρώνουν, δίχως να λάβουν υπ’ όψιν ότι αυτοί δεν βγάζουν μια. Έτσι είναι.

Σε πείσμα, αυτών των πρακτικών, υπάρχουν και εκείνοι που δεν φοβούνται. Που πάνε κόντρα στο ρεύμα. Ποιο παράδειγμα να δείξουμε; Παύλος Γκόρδης!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πούμε ότι κερδίζει τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα στο πλάι του Νικηφόρου και της Αγγελικής Ηλιάδη, με άλλα λόγια στο Ifigeneia Live Basement (Βας. Ηρακλείου 43 Θεσσαλονίκη).

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός, πλήθος και κείμενο

Προκειμένου να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε, έβγαλε νέο τραγούδι, με τίτλο “Θα Υποφέρεις”. Η μουσική και οι στίχοι είναι του Λευτέρη Κιντάτου. Η παραγωγή και η ενορχήστρωση του Παναγιώτη Μπρακούλια. Κυκλοφορεί με το σήμα της Panik Records. Καλά καταλάβατε έκανε δουλειά με τους καλύτερους.

Ακούστε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.