Με “φοβίζει” η σιωπή του Λου

Ποια είναι η επιτυχία, το γκραν σουξέ του Λου; Ποιος; Μακράν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του πλανήτη νυχτερινή Πάτρα, για την περσινή σεζόν. Ξεκίνησε καλοκαίρι με κλαμπαρα στο Ρίο, απίστευτα πράγματα είδαμε εκεί. Και ακόμα πιο δυνατά συνέχισε, με μπουζούκια λέβελ Αθήνας, όταν ήρθε ο χειμώνας.

Ο οποίος κουβεντιάζεται, είναι αντικείμενο μελέτης, και τώρα, που δεν βρίσκεται σε κάποιο μαγαζί. Να ρωτάνε όλοι αν θεωρείται φαβορί να επιστρέψει πάλι, με ακόμη μια υπεραπαραγωγή. Λογικό. Όταν ο κανονικός νυχτερινός πατρινός δεν είχε πολλές μεγάλες εικόνες και μαζεμένα του τα έφερε ο Λου, δεν θέλει να τον χάσει. Μην ξεχνάμε.. Μοίρασε πολύ χρήμα σε μια πόλη, που πάει στα πολύ χειρότερα και δεν κουνιέται φύλλο. Πολύ σημαντικό αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν; Δεν έχω απάντηση για το αν θα γυρίσει ή όχι. Για τον Λου μιλάμε. Δεν είναι ο προβλέψιμος, ο αναμενόμενος, μεγάλο ατού. Και πιο υποψιασμένος πλέον σίγουρα. Αυτό που έχω παρατηρήσει επάνω του είναι πως όταν για μια περίοδο επιλέγει την σιωπή – όπως τώρα- συνήθως είναι έτοιμος να πυροδοτήσει βόμβα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.