[ΦΩΤΟ] Μεγάλος επιχειρηματίας, της αθηναϊκής νύκτας : Ο λόγος που δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία του Μπερδέση

Στη Μιτόπολη Αχαΐας, τελευταία παράσταση, του Τάσου Μπερδέση, της φίρμας του μποξ, από την Πάτρα, που δολοφονήθηκε τη Δευτέρα το πρωί, σε ενέδρα θανάτου στη Βάρη Αττικής. Παρών και γνωστοί και άγνωστοι, αρκετοί, με τη σημασία του πολύ, όχι του πάρα πολύ, οι οποίοι είπαν το αντίο, το τελευταίο, στο πρόσωπο, που η γραμμή του τερματισμού, δεν ήρθε με την φυσιολογική διαδικασία. Μπήκε από άλλους και με τρόπο βίαιο, άγριο και πολύ πολύ νωρίς. Κοσμεί πλέον τα ράφια της Ιστορίας, από τα οποία, όμως, δεν θα φύγει ποτέ. Θα είναι παντοτινός και αιώνιος.

Το Tsipas Blog έριξε αράδες και για κάποιους του Τάσου, …δικούς τους, γιατί όχι δεν τον αποχαιρέτησαν στην αναχώρηση του προς το μεγάλο ταξίδι. Και για αυτό, σχολιάστηκαν, μάλιστα με τρόπο πολύ άσχημο, κακόφημο. Επιτόπου άναψαν τα μουρμουρητά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά εδώ… Μια απουσία, σίγουρα και απολύτως δικαιολογημένη, είναι αυτή του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Έναστρον και οπότε του Γιώργου Σαμπάνη. Ο λόγος; Ήξερε και είχε ετοιμαστεί, για το πρώτο, που είχε αποφασιστεί. Για Τετάρτη, το πρωί, όπου θα κατέβαινε με την σύντροφό, την γνωστή τραγουδίστριά Αμαρυλλίς, αλλά και τον επιχειρηματία-συνέταιρο στο Romeo, στην Πάτρα, επιστήθιο φίλο του, Γιάννη Αλεξόπουλο. Και όταν έμαθε ότι τελικά, η νεκρώσιμη τελετή έγινε το απόγευμα της Τρίτης, άλλαξε με εντολή γιατρού, λυπήθηκε πάρα πολύ.

Στον κύριο Κώστα Ματσίκα αναφέρομαι, αρσενικό παλαιάς κοπή. Με τον Τάσο, τα έλεγε πολύ καλά και τον εκτιμούσε βαθύτατα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Αμαρυλλίς- Κώστας Ματσκίας- Γιάννης Αλεξόπουλος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.