Φώσκολος, τα ηλεκτρικά μηχανάκια, μαζί με τον γνωστό ποδοσφαιρικό παράγοντα και ο …Εμβιλά

Η παρουσία η έντονη στα κοσμικά στέκια της Αθήνας. Kυρίως της νυχτερινής. Κυρίως της χειμερινής. Από τον Γιώργο Φώσκολο. Τον όλο και πιο γνωστό Συριανό επιχειρηματία. Από μια άποψη, και χωρίς πλάκα, είναι για να γεμίσει μπαταρίες τώρα, και το καλοκαίρι, γυρνώντας στη νησάρα του, που με τίποτα δεν το αλλάζει, να τα δώσει όλα, στο γνωστό πρόγραμμα. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Μόνο δουλειά.

Σημειώνω απαραιτήτως ότι ναι, να περνάει καλά, είναι για διασκέδαση ο χειμώνας, και η πρωτεύουσα. Αν, όμως, προκύψει και καμία καλή γνωριμία, ιδέα, καλώς να έρθει. Ήρθε. Όχι μόνο καλοντυμένος και με ακριβά παλτά και γυαλιά. Και ξύπνιος χαρακτηρίζεται ο συγκεκριμένος. Καθιερωμένος στον τουρισμό της Σύρου, με ξενοδοχεία (VIZANTIO rooms, Diio suites syros) με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (VIZANTIO RENT A) είπε να μπει και στα ηλεκτρικά μηχανάκια. Το έβγαλε στο instagram, Syra Bikes (rent a bike). Αξίζει να λάβετε υπ’ όψιν και τούτο: Με πολύ γνωστό ποδοσφαιρικό παράγοντα, συνεταιρικά θα το πάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Να μη το ξεχάσω! Πως, να πως να το ξεχάσω, αυτή την συνάντηση. Πάντα στο Nuera, στο all day μαγαζί του Γκουγκούση στη Γλυφάδα, και ποιος δεν τους είδε. Όλοι τους είχαν. Μαζί με τον Γιαν Ζεράρ Εμβιλά, τον Γάλλο παικταρά, του Ολυμπιακού παικταράς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.