Φώσκολος ευχαριστεί Πρίντεζη

Ο πρόεδρος του Αίαντα Σύρου, επιχειρηματίας κ. Γιώργος Φώσκολος, έγραψε στο Facebook, για το Stoiximan AegeanBall Festival, αυτό το μπασκετικό γεγονός. Που το εμπνεύστηκε ένας από τους πιο εμβληματικούς αθλητές των παρκέ της Ευρώπης, ο Γιώργος Πρίντεζης. Το οποίο αναμφισβήτητα προσφέρει κοινωνικά στην πατρίδα του, κάνοντας λόγο για την τεράστια διαφήμιση που προσφέρει στο νησί.

«Φίλοι μου καλησπέρα. Λίγες ημέρες έμειναν πριν μπει ο Ιούνιος που είναι και επίσημα ο πρώτος καλοκαιρινός μήνας. Ένα καλοκαίρι που για τη Σύρο θα αποτελέσει ένα μεγάλο στοίχημα καθώς πολλά μαγαζιά έχουν αλλάξει χέρια και επίσης πολλές νέες επιχειρήσεις θα κάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι στο νησί μας. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές για τις new entries όμως το ταμείο θα γίνει στο τέλος! Ο λόγος που κάνω όμως αυτή την ανάρτηση είναι άλλος. Ένα όνομα θα πω και θα καταλάβετε. Γιώργος Πρίντεζης! Ο συμπατριώτης μας που για 6η χρονιά διοργανώνει το κορυφαίο μπασκετικό event όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη! Ναι φίλοι μου στην Ευρώπη. Όλοι μας πρέπει να είμαστε αρωγοί όπως μπορούμε σε αυτή τη διοργάνωση που αποτελεί τεράστια διαφήμιση για το νησί μας. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που τα λέω όμως χρειάζεται να πειστούν ακόμα και αυτοί οι λίγοι που εκφράζουν αντιρρήσεις. Ναι αξίζει να υπάρχει για λίγες ημέρες λίγο παραπάνω θόρυβος στο κέντρο της Ερμούπολης ή και μερικοί κλειστοί δρόμοι φίλοι μου! Τα οφέλη από αυτό το event που έχει γίνει θεσμός πλέον είναι πολλά περισσότερα από τη μικρή και σύντομη ταλαιπωρία που μπορεί να υπάρξει. Όλοι οι Συριανοί πρέπει λοιπόν όχι απλά να το επικροτούμε αλλά και να το επιζητούμε ώστε κάθε χρόνο να γίνεται. Επίσης το ιδανικό θα είναι να δηλώσουν χορηγοί όσες περισσότερες επιχειρήσεις μπορούν! Για το δικό τους καλό αλλά και του νησιού μας! Γιώργο σ’ ευχαριστούμε άλλη μια φορά και δίνουμε ραντεβού στη Σύρο από 28-30 Ιουνίου…»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.