Να ξεχωρίζεις τους Υποψήφιους

Μας έχουν τρελάνει οι υποψήφιοί. Αυτή η κατάρα των εκλογών. Υποψήφιος εδώ, υποψήφιος εκεί, υποψήφιος και εκεί που δεν το περιμένεις… Και συμφωνείς, βέβαια, πως κατάρα είναι όταν ακούς ένα κάρο βλακείες και πως θέλουν να σε …σώσουν άνθρωποι, που ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να …σώσουν. Με τέτοιους υποψηφίους, γέμισαν οι λίστες, είναι σαν να σκοτώνεις τον κόσμο, τον διώχνεις από την πολιτική, απασχολεί σε υπέρτατο βαθμό τον μιντιακό μηχανισμό. Ένα κακό ατέλειωτο, δεν τελειώνει κι όταν δεις έναν πραγματικά αξιόλογο υποψήφιο, γρήγορα πρέπει να τρέξεις για να τον αναδείξεις. Πάντα καραδοκεί ο κίνδυνος να χαθεί ότι αξίζει, στην Ελλάδα ζούμε…

Και από το ψάξιμο, θα βρεις τέτοιες περιπτώσεις. Να, πράγματι, όπως είναι η Νικολέτα Σερέτη. Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, του νομού Θεσσαλονίκης, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Από μικρή κατάλαβε ποσό πολύ αγαπάει τα ζώα, και αυτό την ώθησε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτά. Ασχολήθηκε πιο επαγγελματικά, έγινε οδοντίατρος. Γενικότερα, αγαπάει να κάνει ωραία πράματα, αλλά δεν είναι εύκολο, υπάρχει μια βασικά προϋπόθεση, να την στηρίξετε, το αξίζει.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.