Φήμες και σενάρια περί Ριχάρδου και Κιάμου

Φήμες και σενάρια περί Ριχάρδου και Κιάμου

Η τρέλα και η παραπληροφόρηση συνεχίζεται. Όποιος θέλει, όποτε θέλει, λέει ό,τι θέλει. Το χειρότερο είναι άλλο. Ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει το γύρο της χώρας. Γιατί; Επειδή τα μίντια παίζουν τυφλά. Παπαγαλίστικα. Πουλάνε μούρη αναμεταδίδοντας τα ίδια και τα ίδια χωρίς να ελέγχουν τα νέα, χωρίς να τα διασταυρώνουν.

Η κουβέντα για την φημολογία των τελευταίων ωρών, ότι ο Πάνος Κιάμος συμφώνησε με τον Ριχάρδο Δημήτρη Μυλωνά, όπως είναι το πλήρες όνομά του, για να είναι του χρόνου στο Club 22.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όμως, το tsipasblog.gr δεν έμεινε απλά στις φήμες. Ρώτησε τον Κιάμο, τον ίδιον, κι αυτός μας αποκρίθηκε ότι “Φυσικά και δεν ισχύει. Πως είναι δυνατόν από το τώρα να συμφωνήσω το που θα τραγουδήσω του χρόνου”.

Πάντως, το ενδεχόμενο αυτό, που μεταφράζεται στο ότι ο Ριχάρδος θα “τινάξει την μπάνκα” για την απόκτηση του Κιάμου, για του χρόνου, το ‘πα και στο ξαναλέω, δεν ακούγεται τώρα για πρώτη φορά. Και προς το τέλος του καλοκαιριού είχε ακουστεί το ίδιο, όμως στη πράξη αποδείχθηκε πως προτεραιότητα για αυτόν ήταν μόνο ο Παπαγεωργίου (Fever). Τότε, μάλιστα, είχα αναφερθεί επί του θέματος (Διαβάστε εδώ)

Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο σενάριο, που μπορεί να μην το σκέφτηκαν κάποιοι. Δηλαδή; Σύμφωνα με αυτό, ο εθνικός ενεχυροδανειστής έχει χρήμα και ο τραγουδιστής (που πρώτη φροντίδα έχει το κέφι) το ξέρει καλά το μαγαζί και του πάει. Οπότε, δεν αποκλείεται να είναι κοντά σε συμφωνία, για του χρόνου, αλλά ο Πάνος, αυτή τη στιγμή, να μην θέλει να βγει προς τα έξω.

Εν τω μεταξύ, δεν υπολόγισα τον πιο σημαντικό παράγοντα. Αν τα πράγματα του πάνε στραβά, του Ριχάρδου, με το τωρινό σχήμα, μιλώντας πάντα για το Club 22, δε ξέρω τι όρεξη και τι κουράγιο θα θα έχει για το μέλλον. Και αν ακόμα θα τον εμπιστευτούν σοβαροί καλλιτέχνες, λόγω απειρίας του. Λεφτά έχει σίγουρα, αλλά θα το συνεχίσει ; 

Θα δείξει…

Διαβάστε επίσης : Αποκάλυψη-Tsipasblog : Ο Ριχάρδος τα παίρνει όλα- Και δεύτερο νυχτερινό κέντρο, αλλά και πλοίο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.