Φιλάρετος Καλτσίδης : Ο μεγιστάνας που «αγοράζει» τον Ολυμπιακό Βόλου!

Φιλάρετος Καλτσίδης

Σε συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου, βρίσκονταν εδώ και καιρό ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και φαίνεται πως σιγά σιγά έχουμε… λευκό καπνό!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportingnews.gr, ο ομογενής επιχειρηματίας Φιλάρετος Καλτσίδης, γνωστός και ως ο «βασιλιάς του τσιμέντου» στη Ρωσία, είναι ο ισχυρός άνδρας που πρόκειται να αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού Βόλου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο όμιλος του, Eurocement Group, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στη Ρωσία, ενώ ο Καλτσίδης και η οικογένειά του δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, όπως στο εμπόριο άνθρακα, τα λιπάσματα, τη ναυτιλία, το real estate κ.α. Έχει ρωσική κι ελληνική υπηκοότητα, είναι στη θέση 175 της λίστας του Forbes, ως ο 22ος πλουσιότερος Ρώσος και πρόσφατα το όνομα του συνδέθηκε με πιθανή αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Καλτσίδης και Τσιμπανάκος συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη το προηγούμενο διάστημα, όπου συμφώνησαν στις τελικές λεπτομέρειες του deal και έδωσαν οριστικά τα χέρια! Πρόκειται για μια τεράστια συμφωνία, η οποία όταν επισημοποιηθεί θα αλλάξει επίπεδο τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες για αγορά ΑΦΜ ομάδας που αγωνίζεται στην Super League 1, κάτι που αναμένεται να φανεί το προσεχές διάστημα. Οι εξελίξεις στην υπόθεση άλλωστε αναμένονται ραγδαίες!

-από sportingnews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.