Φεύγουν 1500 κιλά την εβδομάδα: Το ζαχαροπλαστείο που θέλει 48 ώρες και 12 άτομα για να φτιάξει το γλυκό με τους χιλιάδες πιστούς

Τρεις γενιές μέσα στη… γλύκα

Πρέπει να δεις από κοντά τον οργασμό εργασιών που συμβαίνει στο εργαστήριο του Παπαπαρασκευά για να καταλάβεις γιατί η δική του καριόκα διαφέρει τόσο πολύ από οποιαδήποτε άλλη και δικαίως έχει μετατρέψει αυτό το μικρό γλύκισμα στο… αντικείμενο του πόθου για αμέτρητους πιστούς εδώ και δεκαετίες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.