Φέρνει από τα παλιά το ..καινούργιο

Έκανε μπαμ ο Ανδρουλάκης όταν κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές στο κινάλ, που έγινε πασό- κινάλ. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Γιατί έκανε έκανε ”κάτι”, γιατί τα ταρακούνησε τα νερά στο βαλσαμωμένο πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου ο Ανδρουλάκης; Και έδωσε την εντύπωση πως έσκασε μύτη ένας νέος και απαιτητικός παίκτης στην κομματική πιάτσα;.

Κανένας Ανδρουλάκης δεν έκανε κανένα μπαμ. Το αληθινό μπαμ γίνεται μετά, όχι στην αρχή. Το πόσο μετράει ο Ανδρουλάκης θα μας το δείξει στην πορεία, όχι αμέσως μετά την εκλογή του. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το καινούργιο πουλάει, όχι ο Ανδρουλάκης. Και επειδή το παιδί δεν φέρνει το καινούργιο, επειδή εκπροσωπεί το παλιό, το πολύ παλιό, τον έχει πάρει η κατηφόρα.

Βγαίνει μια καινούργια εφημερίδα, ένα καινούργιο σήλιαλ στην τηλεόραση, ένα καινούργιο παγωτό, ένα καινούργιο φάρμακο για την πιτυρίδα ή για το λαιμό, θα πουλήσει. Ας είναι μάπα. Θα πουλήσει στην αρχή ακριβώς διότι είναι καινούργιο. Γιατί; Δεν ξέρω το γιατί, ξέρω τι συμβαίνει. Ίσως από περιέργεια, ίσως διότι ο κόσμος θέλει να το δοκιμάσει.

Εκτινάχθηκαν τα ποσοστά του Ανδρουλάκη όταν τον περασμένο Δεκέμβριο κέρδισε τον Γιώργο Παπανδρέου. Στη συνέχεια άρχισε η προσγείωση, κατεβαίνει, κατεβαίνει, όλο και κατεβαίνει…

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.