Φάνηκε από την πρώτη φορά, πως πάντα θα είναι… συγκλονιστικό

Να ξέρουμε τι λέμε. Να ξέρουμε ποιος είναι ο καθένας. Το Τσίπας Μπλοκ είναι αυτό που είναι. Δεν το διαβάζεις, επειδή γράφει για την ομάδα σου, ούτε τον… γράφεις, δεν τον αγνοείς, επειδή σήμερα ασχολείται με μια άλλη ομαδάρα. Διαβάζεις Τσίπα σημαίνει ότι ανοίγεις ένα διαφορετικά παράθυρο, στο πως βλέπεις τα πράγματα. Στην τελική, δεν βγήκαμε στην πιάτσα, για να σου πούμε ότι σου λέει ο ένας και ο άλλος, έτσι δεν θα είχαμε καμία τύχη!

Ο αναβαθισμένος Δήμος Αναστασιάδης, από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Χάραμα της Πάτρας, ένιωσες πως κάτι μαγικό ξεκινάει εδώ. Και άκρως συγκλονιστική θα είναι η κάθε επόμενη στιγμή. Τέτοια απίστευτα πράγματα και ήταν μόνο αληθινά. Σας ευχαριστώ!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά την επισήμανση την απαραίτητη, πλέον το είχες αυτονόητο πως συγκλονιστική θα ήταν και αυτή η φορά, η χθεσινή, στην εορτή του Αγίου του ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου. Στο φινάλε είδηση θα ήταν το αναπόδο να συμβεί.

Πάμε να δούμε, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Διαβαστε ακομα: Ο Δήμος παίζει με Χάραμα συνταγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.