Ευτυχώς τα αυτιά δεν τα γελάς

Μην ακούτε ό,τι κυκλοφορεί. Για να παίζουν οι υψηλοί μισθοί, σημαίνει ότι υπάρχουν και οι ανάλογες υπερβολές. Φωνάρα ειναι αυτή, με βροντερή φωνή, θα κάνει μεγάλη καριέρα. Εντάξει, ότι και να κυκλοφορεί, τα αυτιά δε τα γελάς. Δεν μπορείς να τα κοροιδέψεις. Έτσι είναι!

Για να μην λέμε πολλά. Όποιος εμπλέκεται σε νταραβέρι με το τραγούδι και θέλει να τον παραδεχτώ, ας μου δείξει τι αξίζει, σε παλιά λαϊκά τραγούδια. Που έγραψαν στην ιστορία της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως η πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη λαική τραγουδίστρια Εύα Ρήγα. Την γνωρίσαμε μέσα από τις πρόσφατες κυκλοφορίες της «Αποτελείωσε Με» & «Έτσι Έπρεπε», με το δεύτερο να έχει σημειώσει ιδιαίτερη δημοτικότητα στο TikTok.

Παρακάτω. Εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη εκτέλεση της, στο διαχρονικό κομμάτι της Μαρινέλλας «Δως Μου Τ’ Αθάνατο Νερό». Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι στο πλαίσιο των Εθνικών Καλλιστείων ‘Star & Mr GS Hellas’, όπου και καταχειροκροτήθηκε!

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέρτησε στα social media της:
https://www.instagram.com/p/Cx3lF_JsSVi/

Δείτε το official music video για το πρόσφατο viral single της, «Έτσι Έπρεπε»:


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.