Άλλη Μελίνα δεν υπάρχει

Την κάνει ποιοτική τη δουλειά. Γι’ αυτό και για την Μελίνα Ασλανίδου ποτέ, μα ποτέ, δεν έχουν πει κάτι εναντίον της καλλιτεχνικής θρησκείας που εκπροσωπεί. Έχει περάσει και από τις λαικές, όμως τόσο… όσο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την αντάμωση με τον Αντώνη Ρέμο στο Thalassa People Stage, στην παραλιακή. Τι έγινε; …Είχε σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Το 2015, συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πάριο και τον Μιχάλη Κουινέλη.Το Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Νερό και Χώμα”. Κατά τη ραδιοφωνική του πορεία, το τραγούδι έφτασε στο Νο1 του ελληνικού όσο και του μικτού airplay chart. Το τραγούδι “Νερό και Χώμα” βραβεύτηκε ως Καλύτερο ντουέτο/συνεργασία της χρονιάς στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards το 2017.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος “Με φωνάζουνε με το μικρό μου” από τη Heaven Music, ο οποίος έγινε χρυσός σε πωλήσεις. Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκίνησε εμφανίσεις στο Votanikos Plus και τον Μάιο κυκλοφόρησε ένα live album με τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου που ηχογραφήθηκαν στην Πάτρα το 2010.

Τον χειμώνα του 2017-2018 συνεργάστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην Ιερά Οδό. Τον Μάρτιο του 2018 ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιοδεία κάνοντας εμφανίσεις στη Γερμανία, στο Αμβούργο, στην Ολλανδία, στη Σουηδία, στο Βέλγιο, στην Ελβετία και στην Αγγλία.

Από την άλλη. Το Μάιο 2018 κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με διασκευές από τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Πήρες χαμπάρι; Αυτή είναι η Μελίνα Ασλανίδου. Δεν βρίσκεις άλλη σαν και αυτή. Που να ακροβατεί πάνω σε δύο βάρκες. Στο λαικό και το έντεχνο τραγούδι.

Ευκαιρίας δοθείσης να επικοινωνηθεί και το νέο τραγούδι που έβγαλε! “Μια Νύχτα Μελαγχολική λέγεται και είναι πάνω στο στυλ της Προσεγμένο και άψογο σε όλα του.

Και η κουβέντα θα κλείσει για το που θα την δούμε το χειμώνα. Που; Κάτι ωραίο και διαφορετικό ψήνεται…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.