Ευχές που εννοούνται

Καλό, πολύ καλό να λέγονται οι ευχές, αν βεβαίως εννοούν το νόημα τους. Κι αν εφαρμόζονται στη πραγματική ζωή, οι ευχές εκείνες που έχουν το χριστιανικό μήνυμα, στην εποχή μας. Στην εποχή των μεγάλων προκλήσεων. Στην εποχή που τα πάνω έχουν έρθει κάτω και τα κάτω πάνω. Στην εποχή που έχεις να κάνεις με πονηρούς, ρουφιάνους, προδότες, δήθεν φίλους, δήθεν αγίους, αμέτρητους ηλίθιους, είτε αυτοί είναι διοργανωτές, είτε συμμετέχοντες.

Πάσχα, κι όμως αγαπητοί, μπορεί να βρεις και ευχές, που είναι αυτό που φαίνεται. Όχι κάτι άλλο. Όχι γενικά και αόριστα. Για την ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., την ατομική επιχείρηση, που η πορεία της αρχίζει το 2004, όπου αρχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Με τα χρόνια επεκτάθηκε συνολικά στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων όσο και στους τομείς της κατασκευής, ανακαίνισης και συντήρησης εμπορικών και βιομηχανικών κτηρίων που μιλάμε. Σε αυτήν θα επικεντρωθούμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.