Ευχαριστώ με μηνύματα

Τα 43 χρόνια έκλεισε ο Δημήτρης Μεσούλας και πολύς ο κόσμος, που τον θυμήθηκε, που του ευχήθηκε, που τον είχε στη σκέψη του.

Αφού ευχαρίστησε αυτούς που τον περιέβαλαν με την αγάπη τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλα δεν παρέλειψε να περάσει τα μηνύματα του, και σε κάποιους άλλους, που -όπως λέει- τον πλήγωσαν :

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τα καλά σας λόγια. Τα γενέθλια είναι πάντα μια μέρα σκέψης και περισυλλογής, και φέτος, στα 43 μου χρόνια, αισθάνομαι πιο ευγνώμων και συνειδητοποιημένος από ποτέ.

Αυτή η χρονιά με βρήκε παντρεμένο και ευτυχισμένο, αλλά και σοφότερο. Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι. Έχω περάσει από δοκιμασίες και προκλήσεις, και αυτό που μου έγινε σαφές είναι ότι το μεγαλύτερο στοίχημα που έχω είναι με τον εαυτό μου: πώς να αντιμετωπίζω την αδικία και τον πόλεμο από ανθρώπους που κάποτε ευεργέτησα, τάισα, ή σκούπισα τα δάκρυα στο πρόσωπό τους.

Η ζωή μάς δοκιμάζει με διάφορους τρόπους, και έχω μάθει ότι το σημαντικότερο είναι να παραμείνω άνθρωπος, παρά τις πικρίες και τις απογοητεύσεις. Είναι εύκολο να γίνεις απάνθρωπος, να κλείσεις την καρδιά σου και να αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο. Όμως, η αληθινή δύναμη και η αληθινή νίκη έρχονται όταν επιλέγουμε την καλοσύνη, την συγχώρεση και την ακεραιότητα.

Ευχαριστώ ξανά όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου με τις ευχές και την αγάπη σας. Είμαι ευγνώμων για την παρουσία σας στη ζωή μου και εύχομαι να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε στιγμές χαράς και στήριξης.

Για εκείνους που με πλήγωσαν, εύχομαι να βρουν τη δική τους ειρήνη και κατανόηση. Η ζωή είναι πολύτιμη και σύντομη για να τη γεμίζουμε με πικρία και αρνητικότητα. Ας επιλέξουμε να προχωρήσουμε μπροστά με καρδιά ανοιχτή και αγάπη.

Με εκτίμηση και αγάπη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.