Η Εύα Ρήγα με πλάνο δράσης δείχνει ότι θα φτάσει μέχρι τέλους …

Η Εύα Ρήγα, δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία σαν το «μεγάλο, μοναδικό, εξαιρετικό, πολυδιάστατο ταλέντο». Μόνο ως αυτό. Όχι, θέλει να αναγνωριστεί και να αξιοποιηθεί σωστά, να πάρει τη θέση που της αξίζει, δεν μπορεί απλά να.. παραμείνει ταλέντο. Για το οποίο, για να κάνουμε ταμείο, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο, χρειάζεται μεγάλο ψάξιμο και συνεπάγεται συνεχή και σκληρή δουλειά. Ποτέ να μην σταματάς. Από το ένα βήμα, να πας στο άλλο και χωρίς δεύτερη σκέψη. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν το κάνει, ότι την φοβίζει. Με τίποτα. Το αντίθετο λες, ότι είναι αποφασισμένη να το παέι μέχρι τέλους.

Το βλέπουμε στην πράξη. Έχουν περάσει λίγους μήνες, που κυκλοφόρησε το τραγουδι με τίτλο «Έτσι Έπρεπε», και ακούγεται πολύ προς τα έξω..Κι αυτή ετοιμάζει ήδη το επόμενο, μια διασκευή, όπου θα ταράξει σίγουρα. Αυτό θα κάνει μπαμ πολύ. Μαθαίνουμε πως μέσα στον μήνα θα κυκλοφορήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και αυτό να πούμε. Αυτή την Τρίτη, η Εύα σας περιμένει στο Mayor στο Κολωνάκι, στην ίδια ομάδα με τον Αργυρή και Μάρα Τζιμα …!!! 22:00 θα ξεκινήσουν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.