Εξελίξεις που δεν περιμένουν

Πρώτον, ένα σύντομο σχόλιο με αφορμή την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα! Αντιληπτό ότι εσύ, ο αναγνώστης του tsipasblog, δεν θα ψαρέψεις στα ρηχά του ωκεανού του Ελληνικού κράτους. Σίγουρα στο σενάριο του έργου, θα αναζητήσεις πολύ καλύτερο, πιο δεμένο, πιο ώριμο φταίχτη. Δεν λες ένας είναι, οι ρομά απέναντι, που έβγαζαν τα παλιοσίδερα από κάτω, και καθάρισες. Ούτε θα το θεωρήσεις ”ατύχημα”. Άμα θες να δεις τον πραγματικό υπαίτιο. Μιλάμε για τις διαχρονικές προχειροδουλειές και τα ψέματα, όλων των κυβερνήσεων, που δεν κρύβονται, όσο και να το προσπαθήσουν.

Και, δεύτερον, ποιες θα είναι oι εξελίξεις στη συνέχεια; Πολύ ραγδαίες.. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το πολύ ενημερωμένο ρεπορτάζ του CallNews. Έχω σιγουριά και διαβάζω :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κορυφαίες νομικές εταιρίας της χώρας , έχουν λερωθεί σε επαφή με τους τραυματίες από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας και έστειλε στο Νοσοκομείο πολύ περισσότερους και ζήτησαν να αναλάβουν την εκπροσώπηση των θυμάτων στα αστικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα μεγάλα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας που εξειδικεύονται σε τέτοιες υποθέσεις εκτιμούν ότι μπορούν να προσφύγουν με αγωγές όπου τα νούμερα των διεκδικούμενων αποζημιώσεων προκαλούν… ίλιγγο!

Οι αγωγές αυτές δεν σχετίζονται με το ποινικό κομμάτι που έχει ήδη ξεκινήσει με τις πρόσφατες συλλήψεις και τη έρευνα που γίνεται από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.