Εξαφανίστηκε η Ακριβοπούλου από το πάνελ της ΕΡΤ μετά την συντριβή

Εξαφανίστηκε η Ακριβοπούλου από το πάνελ της ΕΡΤ μετά την συντριβή

Στο εκλογικό πάνελ της ΕΡΤ μεταξύ των δημοσιογράφων που ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν για να σχολιάσουν το αποτέλεσμα, ήταν και η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Η αντικειμενική συνάδελφος που παίρνει τις ωραίες συνεντεύξεις από τον Νίκο Παππά και τους υπόλοιπους που θέλουν να αποθεώσουν τον πρόεδρο Αλέξη. Και ενώ όλοι περίμεναν την ωραία Κατερίνα και το σχόλιο της, η ίδια αποφάσισε να μην προσέλθει στο πάνελ. Προφανώς δεν άντεξε το εύρος της συντριβής. Συνομιλώντας με τον Αντώναρο, την Παπακώστα, τον Βαξεβάνη, τον Νίκο Παππά και φυσικά με τον αγαπημένο της Προκόπη Παυλόπουλου, είχε πιστέψει αυτό που έλεγαν μεταξύ τους, ότι: «δεν χάνει από τον Κούλη, ο Τσίπρας».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ε, που να βρει το κουράγιο η Ακριβοπούλου, να βγει και να στηρίξει τον τελειωμένο πρωθυπουργό. Προτίμησε να απέχει προκειμένου να υπάρχει ως ανάμνηση μόνο η καθημερινή προπαγάνδα. Ωστόσο ακόμη και οι γυναίκες, αν θέλουν να δείξουν γενναιότητα, το κάνουν στα δύσκολα. Ήταν μια κακή στιγμή η επιλογή να απέχει. Η πρώτη, ίσως και η τελευταία στην μέχρι τώρα τηλεοπτική διαδρομή, της πανέμορφης Κατερίνας.

-media.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.