Αυτός που τελείωσε την Νύκτα, λέει “αντίο” στον μεγαλύτερο που έβγαλε

Έφυγε από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του. Ήταν 81 ετών. Ο πρίγκιπας του λαϊκού πενταγράμμου που λατρεύτηκε σαν… θεός, με περισσότερα από 50 χρόνια στη νύχτα. Ο ένας και μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος.

Προσέτρεξαν, λοιπόν, να τον αποχαιρετήσουν, να πουν πόσο στενοχωριούνται και θλίβονται για την απώλεια του, ένα σωρό άνθρωποι.. Να καταθέσουν τη δική τους ιστορία, του πως τον γνώρισαν, κι αν υπάρχει και κάποια κοινή τους φωτογραφία, το σενάριο γίνεται τέλειο. Τι άλλο; Και οι μη νυχτερινοί το έκαναν, οι πολιτικοί. Οι πολύ γνωστοί. Οι έχοντες τραπέζι πρώτο στη δημόσια αναγνωρισιμότητα, στα κλειδιά της χώρας. Αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από τη μια, την έχει σακατέψει την νύκτα και τους ανθρώπους της, από την άλλη, μας λέει πως “ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε «ανεπανάληπτος».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε :

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: “ανεπανάληπτος”, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.