Έβαλε μπρος τις «μηχανές» ο κάπτεν Βουτυράκος (pics)

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας Cavo Grosso

Η Cavo Grosso. H ναυτιλιακή-τουριστική εταιρία του Πέτρου Βουτυράκου, με έδρα τη Ζάκυνθο. Το χοντρό παιχνίδι εκεί το κάνει. Και απ’ αυτόν, τον θαλάσσιο τύπο, στηρίζονται δεκάδες οικογένειες. Και το “πολεμικό” του Βουτυράκου, όχι δεν φοβήθηκε από τις επιπτώσεις της πανδημίας στον ελληνικό τουρισμό, αλλά για να ανοίξει τους θαλάσσιους δρόμους, αύξησε το στόλο του, με ακόμη ένα υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο, τον “Σπύρο Β Βουτυράκο Κρουιζ”, το οποίο έχει προσδεθεί στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Επ’ αφορμή, μάλιστα, αυτού του γεγονότος, είχε συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Καλαμάτας, την κυρία Ελένη Αληφέρη, με την οποία συζήτησε για την κρουαζιέρα και την αναβάθμιση της.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιο είναι το θέμα; Μπήκε μπροστά ο Βουτυράκος. Κι όσο μεγαλώνουν οι σκιές, μπαίνει μπροστά, όσο το παιχνίδι γίνεται “ζόρικο”, γίνεται ακόμη πιο “ζόρικος παίκτης”. Το μόνο σίγουρο. Γιατί ; Γιατί δεν πληρώνεται από το δημόσιο για να είναι αργόσχολος, αλλά προκειμένου να συνεχίσει να δίνει απασχόληση στα δεκάδες άτομα που έχει δίπλα του, έβαλε μπρος τις… μηχανές. Έτσι, η πρώτη κρουαζιέρα για το 2020 είναι γεγονός.

Ο καπετάν Πέτρος Βουτυράκος, καμαρώνει το σκαρί του και τους έμπειρους καπεταναίους της εταιρίας Cavo Grosoo, παρακολουθεί, ενημερώνει και καθοδηγεί το επιτελείο του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.