Έτοιμος για «μεγάλη έκπληξη»

Γιατί έχουν μεγάλη σιγουριά για τις Ευρωεκλογές οι του ΛΑ.Ο.Σ.; Αυτουνού του δεξιού πολιτικού κόμματος, του λεγόμενου πατριωτικού χώρου, που το ίδρυσε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2000 ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Θυμόμαστε και λεπτομέρειες. Μέχρι να συγκυβερνήσει είχε φτάσει, τόσο ψηλά, βέβαια. Και αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη από τη σημερινή ΝΔ, προέρχονται από αυτό το κλαμπ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά χάθηκε μετά από τα μεγάλα φώτα και τις καυτές εξελίξεις. Και εκεί που το είχαν ξεγράψει όλοι, η “σπίθα” δόθηκε. Ο λόγος είναι ο Φίλιππος Καμπούρης, ο «νέος καπετάνιος» στις τάξεις του.

Επιστρέφω την κουβέντα στο δείγμα, που την κρυφή ελπίδα ζωντανεύει μέσα τους, έχει φέρει την αισιοδοξία, την πίστη στο άπιαστο, στο όνειρο. Κρυφή δημοσκόπηση ξένης πρεσβείας, που τους δείχνει όχι απλώς να έχει διακοπεί ο λήθαργος, αλλά να βρίσκονται κοντά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες. Το έμαθε το Τσίπας Μπλοκ.

Που δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ξέρουν ότι μανιωδώς παλεύουν με τις πιο ισχυρές δυνάμεις, και το σκοτεινό σύστημα. Αλλά ο κόσμος τους ξέρει πλέον. Ο κόσμος έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ο κόσμος έχει μάθει για το ποιοι δεν θέλουν να μιλάμε για τις αντιλήψεις, τις δοξασίες, τα ήθη και τα έθιμα, την τέχνη, τη γλώσσα, την ιστορία, τη θρησκεία, τον ψυχισμό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.