Ετοιμάζεται υπερπαραγωγή live-club στον Πειραιά για πολύ «Loca» νύχτες

Ένα νέο, νυχτερινό κέντρο, πραγματικό «κόσμημα», ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες στον Πειραιά, που χτίστηκε εξ αρχής, για μοναδικές «Loca» βραδιές.

Δύο πολύ δυνατοί επιχειρηματίες, ο Μιχάλης Λαγουδάκος και ο Γιάννης Γιαννίκης, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και αυτό που θα συμβαίνει από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στον Πειραιά, δεν θα έχει ξαναγίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το απόλυτο live clubbing, με πρωταγωνιστές, τον Κυριάκο Κυανό, τους Droulias Brothers και την Ηλιάννα Ζέρβα, στο πιο ξεφαντωτικό πρόγραμμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο dj θα δίνει τον ρυθμό, το νταούλι, το κλαρίνο και η λύρα, θα το απογειώνουν, στο πιο συναρπαστικό live πρόγραμμα διασκέδασης, που δεν έχουμε ξαναζήσει μέχρι σήμερα.

Ο Κυριάκος Κυανός, αποτελεί τον μεγάλο διασκεδαστή, με μεγάλα «γαλόνια» στην πλάτη του, οι Droulias Brothers, έχουν ένα μοναδικό τρόπο να μας ξεσηκώνουν, και η Ηλιάννα Ζέρβα, είναι η νέα λαϊκή φωνή, που θα μας απασχολήσει. Γιατί πλέον όλα στη ζωή μας, θα είναι μία τρέλα, θα είναι «Loca».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.