«Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι πατρινού επιχειρηματία, που είναι αρκετά γνωστός, που κάνει …παιχνίδι στην αναψυχή, αλλά και στα καύσιμα»

Εξονυχιστικά και με πολύ προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ερευνούν ένα πολύ περίεργο περιστατικό στην περιοχή της Ελεκίστρας. Εκεί, σύμφωνα με καταγγελία, άγνωστος ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο έριξε εμπρηστική ύλη (ή μηχανισμό) σε σπίτι (και πιο συγκεκριμένα στο πορτόνι)  το οποίο ανήκει σε πολύ γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας που δραστηριοποιείται στον χώρο των καταστημάτων αναψυχής, αλλά και των καυσίμων.

Οι αστυνομικοί συλλέχουν υλικό από κάμερες της περιοχής προκειμένου να αναλύσουν την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση ατόμου ή ατόμων σε σημεία που οδηγούν ή είναι παρακείμενα της οικίας του επιχειρηματία. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επδιεήγ το περιστατικό έγινε περίπου στις 5 τα ξημερώματα σήμερα, εκτιμάται πως από την ανάλυση του οπτικού υλικού εφόσον εντοπιστεί δίκυκλο ή ακόμη και κίνηση πεζού ή πεζών λογικά θα συνδέεται με την  καταγγελία του ιδιοκτήτη.

Όπως προαναφέρθηκε η έρευνα της Αστυνομίας γίνεται με πολύ προσοχή ενώ ο καταγγέλλων φέρεται να δηλώνει οτι δεν έχει δεχθεί κάποια απειλή”.

Μη με ρωτήσετε ποιος είναι, από το tempo24.news το διάβασα και εγώ. Αλήθεια σας λέω.

Σε κάθε περίπτωση είναι η πιο περίεργη είδηση της ημέρας, που αφορά την Πάτρα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.