Έρχεται το φανταστικό “Μumi Sunset”

Ανάμεσα στον κυκλαδίτικο ουρανό και τα φώτα της πόλης που αναβοσβήνουν, στέκεται μόνο του. Αρμονικά τοποθετημένο σε μια ακατέργαστη πλαγιά λόφου, αυτό το άκοπο στολίδι αντικατοπτρίζει τον αληθινό μυκονιάτικο τρόπο ζωής μέσα από την τέχνη και τη γεύση. Εκεί που η απουσία κτιρίων προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ο αργός ρυθμός του μυκονιάτικου ηλιοβασιλέματος μπαίνει στη θέση του. Εκεί όπου το πάθος για την τελειότητα με την αξία της σκληρής δουλειάς και τη δύναμη της επιμονής, οδηγούν σε ένα ταξίδι με σειρές μαγειρικής και νυχτερινής διασκέδασης.

Λέμε για το Sunset Cocktail Bar Restaurant, που “OPIA”, λεγόταν μέχρι και πέρυσι. Βρίσκεται στην ιντερνάσιοναλ Μύκονο. Όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες πηγές, από το πιο επιτυχημένο ελληνικό νησί, που είναι μια διεθνής αναφορά της καλοπέρασης. Θα μετονομαστεί σε “Μumi Sunset”, 13 Ιουνίου θα κάνει Opening.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.