Έρχεται το Cabana πράγματι πιο δυνατό από ποτέ

Από γραπτό του Τσίπας Μπλοκ :

Είναι γεγονός. Είναι εντός νυχτερινής πραγματικότητας. Το παιχνίδι είναι πλέον πιο δύσκολο από ποτέ. Και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, δεν είναι μόνο ένας, που τα πράγματα έφτασαν εδώ. Δες φέτος τι γίνεται, ένας μεγάλος χαμός. Μέχρι και ομάδες που ανήκουν στις λεγόμενες μεγάλες, άλλο λίγο και θα σπάσουν το κεφάλι τους, γιατί ακόμα είναι στο ψάξιμο. Πέρασε ο καιρός και δεν έχουν καταφέρει να κουμπώσουν τα κομμάτια του παζλ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και από την γενική παρατήρηση, πάμε στην ειδική. Cabana live stage. Ο νυχτερινόφιλος είδε προχθές φωτογραφία που προβάλει το μήνυμα, πως φέτος θα είναι πιο δυνατό από ποτέ! Και το ενδιαφέρον του έχει κτυπήσει στο κόκκινο.

Θα περάσουν οι μέρες και θα καταλάβετε….

Θέλεις κι άλλα; Ατάκες που ανοίγουν τρύπες στο χάος και γι’ αυτό τις “ρουφήξατεε με μανία. Και γι’ αυτό επαληθεύτηκαν. Να συνεχίσω, λοιπόν, με τα πλάνα από την εκπομπή Happy Day, από την τηλεόραση του Alpha. Με τα backstage της φωτογράφισης της αφίσας στο Cabana Live Stage!

Έρχεται από 13 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο!…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.