Έρχεται η νύχτα, που μέχρι και ο Ωνάσης, θα την ..ζήλευε

Σταμάτης Κόκοτας - Δημήτρης Μέσουλας

Έρχεται η νύχτα, που το όνειρο πολλών χρόνων, γίνεται πραγματικότητα. Η νύχτα που την είχε ονειρευτεί πολλές φορές, όσο καμία άλλη. Έρχεται η νύκτα, που ο επιχειρηματίας του Aristotle Piraeus, Δημήτρης Μέσουλας, από όταν ξεκίνησε αυτό το ταξίδι, στο νύχτα και τα μαγαζιά, θα τον φέρει πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, στον Ήλιο. Πολύ πιο κοντά στ’ αστέρια, απ’ ό,τι έχουν καταφέρει οι σύγχρονοι μας επιστήμονες και αστροναύτες με τα τηλεσκόπια, τους δορυφόρους και τα διαστημόπλοια τους. Η νύχτα που θα κολλήσει το πιο βαρύ του ένσημο. Η νύχτα που και αυτοί που δεν τον ήξεραν, δεν τον είχαν ακούσει, θα συμπεριλάβουν το όνομα του, στην ατζέντα τους. Η νύχτα με τον αγαπημένο τραγουδιστή και έναν από τους πιο στενούς φίλους, του μεγαλύτερου Έλληνα που πέρασε ποτέ, του Αριστοτέλη Ωνάση.

Έρχεται ο ζωντανός θρύλος Σταμάτης Κόκκοτας. Την επόμενη Παρασκευή 7 Μάιου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να σας πω και κάτι τελευταίο ; Ο Μέσουλας, από την μεγάλη του καψούρα, τον Αριστοτέλη Ωνάση, εμπνεύστηκε. Το όνομα του, έδωσε στο δεύτερο από τα τρία μαγαζί του και που θα φιλοξενήσει τον Κόκκοτα. Το Aristotle. Κι όμως. Τα πάντα δένουν τόσο αρμονικά, είναι ένα θαύμα.

Ιστορική στιγμή, ιστορική αφίσα..

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ARI STO TLE ARISTOTLE PIRAEUS PRESENTS Σταμάτης ΚΟΚΟΤΑΣ Συμμετέχουν: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ ΛΙΟΥΜΠΑ ΖΩΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΙΟΥ 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 210 010 1076 aristotle piraeus JT aristotlepiraeus.gr UHDELSE?"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.