Έψαχνε για δολοφόνο της γυναίκας του μέσω Facebook και έδινε αμοιβή 40.000 ευρώ! Οι συνομιλίες του στο διαδίκτυο, η ταυτοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ και η παρέμβαση του εισαγγελέα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. που διέρρευσαν αργά εχθές το βράδυ σε “πηγαδάκι” αξιωματικού του τμήματος ανθρωποκτονιών με δημοσιογράφους. Όλα ξεκίνησαν πριν από οκτώ ημέρες. Ένας 36χρονος άνδρας έφτασε στο τμήμα της περιοχής του και ανέφερε ότι ένας 58χρονος έκανε αίτημα για συμμετοχή σε ομάδα στο Facebook. Η συγκεκριμένη ομάδα στην οποία είναι διαχειριστής αυτός που κατήγγειλε τον κατηγορούμενο είναι θεματικού ενδιαφέροντος σχετικά με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών. 

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που έφτασε στο τμήμα στις 3 Αυγούστου σε ιδιωτική τους συνομιλία του είπε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Μετά από 21 μέρες σε ακόμη μία συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα. «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία.

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε το προφίλ του στο Facebook, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής Messenger, αλλά και οι τηλεφωνικές συνδέσεις, οι οποίες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ανήκουν και χρησιμοποιούνται από τον κατηγορούμενο. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματά με την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή.

Για το συμβάν έχει διαταχθεί εκ νέου προκαταρκτική εξέταση, καθώς πριν από έξι ημέρες ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.