Η επιβεβαίωση του TsipasBlog

Κωνσταντίνας Αργυρός - Νίκος Οικονομόπουλος

Συνηθίσαμε με τη σκέψη ότι για να το γράφει ο Τσίπας, λογικά θα ισχύει. Κάτι παραπάνω ξέρει. Και πιθανόν να ξέρει αυτό που ξέρουν μόνο οι σκληροί “νταραβεριτζήδες” της πιάτσας. Οι οποίοι δεν έχει σημασία αν είναι εχθροί ή σύμμαχοι του. Σημασία έχει να κάνει παύση ο “πόλεμος”, που έχει παραλύσει τα πάντα και τους πάντες.

Σήμερα, ένας είναι ο πόλεμος, ο κορωνοϊός. Κακό πράγμα, αλλά όσο περνάει ο καιρός, τον συνηθίζουμε. Δεν γίνεται διαφορετικά. Η ζωή δεν σταματά. Χάνεται στη “μάχη” ο αδελφός, ο αρραβωνιάρης, ο γείτονας, αλλά οι ζωντανοί συνεχίζουν να δουλεύουν, να ξυπνάνε, να κοιμούνται, να ερωτεύονται, να εκκλησιάζονται, να διασκεδάζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι αυτό. Αποδείχθηκε σήμερα. Από τις δύο “πρωτoσελιδάτες” ειδήσεις που “έδωσε” το tsipasblog.gr. Ο Οικονομόπουλος πηγαίνει στον Μπερτάκη και ο Αργυρός, παραμένει “δεμένος” στο ..άρμα του. Όμως, έμενε να έρθει η επιβεβαίωση, που είναι αναγκαία. Είναι ο αντίκτυπος των όσων κάνεις και μια κινητήριος δύναμη. Σου δείχνει αν κάτι το πας καλά και σε ενθαρρύνει. Δεν έχει να κάνει με το πόση σιγουριά ή αυτοπεποίθηση έχεις, γιατί αν μιλάμε για υγιή επιβεβαίωση, η οποία σε όλους χρειάζεται, είναι απολύτως αποδεκτή και μάλιστα πολύ χρήσιμη.

Αυτή, λοιπόν, την αναγκαία επιβεβαίωση ένιωσα όταν είδα τον Χάρη Λεμπιδάκη, τον εξ απορρήτων του Μπερτάκη στα media, να γράφει ότι και εγώ.

Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.