Επιβεβαίωση Tsipas Blog- “Κυνήγι” αποφάσισαν τα …κεφάλια της νύχτας

Επιβεβαίωση Tsipas Blog- "Κυνήγι" αποφάσισαν τα ...κεφάλια της νύχτας

Κεφάλια, Αρχηγοί, Κυβερνήτες, Προέδροι, Ηγέτες στη νύχτα, λένε μόνο τους ιδιοκτήτες των μπουζουκιών, γιατί αυτοί κάνουν το χοντρό παιχνίδι και καθορίζουν τους κανόνες του. Αρχηγός, για όσους ομιλούν την ελληνική γλώσσα, είναι αυτός που ηγείται. Που βγαίνει μπροστά, που έχει το χάρισμα να τον ακολουθούν άλλοι, επώνυμοι και κοσμάκης από το σωρό. Είναι, όμως, και αυτός που δεν θα διστάσει να σου κόψει τα πόδια, αν τον παραβλέψεις. Αν μπεις στη δική του μεγάλη περιοχή. Στα δικά του χωράφια. Τότε, έχει ξύλο και καθόλου πούπουλο.

Κάτι παρόμοιο αποφασίστηκε στη χθεσινή μυστική συνάντησή μεταξύ των περισσοτέρων -σχεδόν όλων- επιχειρηματιών στο κομμάτι μπουζούκια της Αθήνας. Τι δηλαδή ; “Κυνήγι” σε όσους δεν έχουν άδεια νυχτερινού κέντρου, αλλά δουλεύουν ως νυχτερινό κέντρο. Και αναφέρομαι στα καφέ, τα μπαρ, τα ελληνάδικα, τα μεζεδοπωλεία, που διοργανώνουν κανονικά live μουσικές βραδιές, λες και είναι μπουζούκια. Αποφασίστηκε, επίσης, να φτιαχτεί σωματείο, στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο οι αδειούχοι νυχτερινών κέντρων και, μάλιστα, έγιναν και οι πρώτες εγγραφές. Πλέον, αναμένονται οι εκλογές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για όλα τα παραπάνω, έχετε ήδη πληροφορηθεί από το tsipasblog.gr (ΕΔΩ)

Διαβάστε επίσης : Από Tsipas Radio: Οι παράδρομοι, η νύχτα, το κυνήγι, ο Παπαγεωργίου, ο κορονοϊός, το Bachelor και το …νέο αίμα !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.