Επιβεβαίωση: Επίσημα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα η Αναργύρου! (pic)

Επιβεβαίωση: Επίσημα ο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα η Αναργύρου! (pic)

Και επίσημα υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα θα είναι η Αιγιώτισσα δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δήμητρα Αναργύρου, εξέλιξη μέσω της οποίας επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας, Tsipasblog.gr.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια στην επίσημη σελίδα της στο facebook, με ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θέλω να ευχαριστήσω την επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ, για την τιμή που μου έκανε..Αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση αυτή και θα είμαι υποψήφια στις εθνικές εκλογές. 

Στήριζα πάντα με πάθος ότι πίστευα. Οι φίλοι με τους οποίους συμπορευτήκαμε για χρόνια υπηρετώντας προοδευτικές αξίες και θέσεις, γνωρίζουν πως πάντα έδινα τον αγώνα μου με πάθος. Έτσι και τώρα..

Πιστεύω στην ανάγκη ενός προοδευτικού πόλου που πρέπει να ξανακερδίσει τη θέση του στην ελληνική κοινωνία. 

Μιας παράταξης που με την ιστορική της επανεκκίνηση, θα αλλάξει επιτέλους την πορεία του τόπου..που αφήνει πίσω τις παθογένειες του παρελθόντος…που πλήρωσε βαρύ πολιτικό κόστος, αλλά ήρθε η ώρα να υπερασπιστεί την ιστορία της. 

Οι προτάσεις, οι θέσεις και το πολιτικό-ιδεολογικό στίγμα που θα εκπέμψουμε, είναι το βασικό και απαραίτητο επόμενο βήμα μας.

Η ιστορική ευκαιρία..μας περιμένει! Και ξεκινά από την Αχαΐα!

Δήμητρα Αναργύρου
Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας 
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.