Η επιτυχία περνάει από δρόμους με … αγκάθια

Ποιο Scalino; « Hotspot. Καταπληκτικό μαγαζί! Βρίσκεται στην Πάτρα και τα έχει όλα. Πολύ ωραίος καφέες (κυρία Rose). Φρέσκος χυμός. Υγιεινά και πεντανόστιμα σνακ. Οι επιλογές του φαγητού άπειρες και για όλα τα γούστα. Τρομερό προσωπικό, χαμόγελα που σου φτιάχνουν την μέρα. Τιμές λογικές. Δεν το αλλάζω με τίποτα. Αξίζει τον κόπο για κάποιον που θέλει να πιει και να φάει». Τι λέει κριτική στο tripadvisor.

Την αλήθεια λέει. Που πρέπει να φωτιστεί. Δεν πάνε όλα στραβά στην Πάτρα. Γενικά πάνε, αλλά πάντα θα υπάρχουν οι ειδικές περιπτώσεις που θα ξεχωρίζουν στο σύνολο, σχολιάζει το Τσίπας Μπλοκ. Και το άλλο : «Παραδειγματίσου απ’ αυτές».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Από το 2017, που εμφανίστηκε, με το πρώτο κατάστημα να είναι στην οδό Αγίου Νικολάου 67-69, στο κέντρο της Πάτρας δηλαδή, μέχρι και σήμερα, έχει κάνει τρομερή πρόοδο. Ακόμη πιο κέντρο (Ρήγα Φεραίου 149) είναι το αδερφάκι του. Αυτό είναι το πιο γνωστό και όχι τυχαία. Γιατί είναι πιο κομψό, πιο εκφραστικό, πιο εστιατορικό, πιο εξελεγμένο. Σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς. Είναι η νέα γενιά.

SCALINO All Day Gastro | Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ONOMA! Exclusive by  Estiatoria.gr - www.estiatoria.gr

Αλλά να πούμε, δεν μπορούμε να το αφήσουμε απ’ έξω, θα το μοιραστώ. Ο δρόμος του δεν ήταν στρωμένος με λουλούδια, απεναντίας ένα βουνό από αγκάθια είχε να αντιμετωπίσει. Κι’ αν με ρωτήσετε γιατί αυτό; Θα σας πω επειδή η επιτυχία είναι ο φθόνος των ανικάνων.

Για τα περισσότερα, σας παροτρύνω να μπείτε στην ιστοσελίδα του, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.