Επιστροφή – δυνατή, πολύ δυνατή!

Από μικρή γνώριζε πως θα γινόταν τραγουδίστρια. Ήδη από τις πρώτες της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, ηχογραφεί το άλμπουμ, με την επιτυχία Θέλω Να Τα Πιώ (2006).

Ο δεύτερος δίσκος έρχεται το 2008, με το Apon – Dirty Mix. Ακολουθούν κυκλοφορίες singles, εκτοξεύοντας τις εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τη συναντάμε να συνεργάζεται με Γιάννη Πάριο, Γιώργο Μαζωνάκη, Σταμάτη Γονίδη, Γιάννη Πλούταρχο, Κωνσταντίνο Αργυρό, Ελένη Φουρέιρα, Τάμτα κ.α.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το 2013, κυκλοφορεί το άλμπουμ Εκκρεμότητες, με αγαπημένους συναδέλφους (Βασίλη Καρρά, Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Βέρτη), και το διπλά πλατινένιο album Φανή Δρακοπούλου (Live) Ιερά Οδό.

Το 2014, συμμετέχει στο project του RedOne, με τους Pitbull και Chawki, ερμηνεύοντας το Habibi I Love You (Greek Version).

Το single Καλύτερα Αλήτισσα, γνωρίζει τεράστια επιτυχία, όπως και οι επόμενες δισκογραφικές συνεργασίες με Κυριάκο Παπαδόπουλο, Κωνσταντίνο Αργυρό κ.α.

Η κουβέντα για την Φανή Δρακοόύλου, και σας έχω ευχάριστα νέα. Καθώς η πολυαναμενόμενη επιστροφή στις μεγάλες νυχτερινές πίστες, της Αθήνας…είναι γεγονός! Θα γίνει στο Εμπατή – North (του Νίκου Σπυρίδωνα) θα συνεργαστεί με τους κορυφαίους στο λαικό Θέμη Αδαμαντίδη και Κατερίνα Στανίση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.