Επιστρέφει το Mercedes club στη Γλυφάδα

Χρειάζεται πολλές ώρες, πάρα πολλά ώρες, για να διαβάσει κανείς όλοκληρο το βιβλίο του. Μέγας δάσκαλος με στυλ ξεχωριστό και κραυγαλέο. Γενικά το ύφος του χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη τόλμη, και εφευρετικότητα, στα όρια του «βοηθώντας τους νέους τραγουδιστές, να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Να κάνουν πράξη τα όνειρα τους».. Στα έργα του απεικονίζεται πολλές αναδείξεις, και απευθύνονται μαζικά στο κοινό. Τον θαυμάζεί όποιος ανήκει στο δημιουργικό και το πρωτοποριακό, άνθρωποι του νυχτερινού θεάματος, κυρίως. Ενώ την σφραγίδα του, στο φετινό πρωτάθλημα, θα την δούμε πολύ δυνατή, θυμίζοντας κάτι απ’ τα παλιά. Διότι θα την «βάλει», σε τρία νυχτερινά κέντρα. Fever, πρώην Caramela, και το Mercedes club στη Γλυφάδα.

Θανάσης Παπαγεωργίου. Είναι το όνομά του, που προκαλεί σεβασμό, τραβάει την προσοχή. Ειρήνη Παπαδόπουλου, Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Μαρία Ζούκα, Ιλένια Ουίλιαμς, Κώστας Ορφανίδης, Νικολέττα Καρνέζη, Δήμητρα Μυλωνά. Αυτή θα είναι η ομάδα του Mercedes. Ωραία ομάδα. Ταλαντουχα ομάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Μακρόπουλος – Πάολα στο Fever και επίσημα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.