Επιστρέφει σε γνώριμα μέρη ο Μάκης Δημάκης!

Επιστρέφει σε γνώριμα μέρη ο Μάκης Δημάκης!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tsipasblog.gr, ο Μάκης Δημάκης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, για να ξεκινήσει εμφανίσεις στο “Voice”. Με άλλα λόγια, στο νυχτερινό κέντρο, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο και μπήκε στο στόχαστρο των “μεγάλων” της νυχτερινής Αθήνας. Στο πλάι του θα έχει την Σοφία Δανέζη, η οποία προσφάτως αποχώρησε και μαλιστα επεισοδιακά από μπουζουξίδικο της Πάτρας.

Ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικός ηγέτης των νυχτερινών κέντρων “Posidonio” και “Votanikos”, αποχαιρετά, προς το παρών την Αθήνα, σε μία είδηση που εδώ και αρκετό καιρό ήταν κοινό μυστικό στα καλλιτεχνικά στέκια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αναμενόμενη, λοιπόν, εξέλιξη αυτή, έρχεται μετά από τρία χρόνια παρουσίας του Μάκη Δημάκη στην Αθήνα. Από τα οποία, τα περισσότερα τα πέρασε στην οικογένεια Πριόβολου, ηγήθηκε σημαντικών σχημάτων, έβγαλε αρκετά νέα τραγούδια και έκανε γενικότερα μία αρκετά καλή παρουσία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.