Επιστρέφει ο Νο 1 μπελάς

Kορονοϊός. Ποιος το περίμενε ; Σκάει τέλη του 2019. Και εξελίσσεται στο Νο 1 μπελά παγκοσμίως. Με τα χίλια ζόρια, τους χίλιους περιορισμούς και τα χίλια εμβόλια, βιώνουμε το καλοκαίρι 2022, κανονικό. Ελληνικό, με μουσική, ποτά, όρθιους, χωρίς μάσκες, πιστοποιητικά και γκρίνιες. Και το έχεις δεδομένο πως ναι, σε διέλυσε δύο ολόκληρα χρόνια, αλλά μέχρι εδώ έφτασε η χάρη του. Ξεμπέρδεψες. Πως είναι πια κάτι ξένο στη ζωή μας. Πως κυκλοφορεί μακριά σου, και δεν πρόκειται να σε ξανά πλησιάσει.

Όμως, άλλη είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια. Έφυγε, κι ακόμη είναι εδώ. Δίπλα σου, κοντά σου. Επιστρέφει δειλά –δειλά, στην καθημερινότητά του ρεπορτάζ, και μεγάλος φόβος έπεσε επάνω σου. Πως μέσα στο σπίτι πάλι και πάλι θα σε κλείσει, έξω από τα μαγαζιά πάλι και πάλι θα σε βγάλει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα διαβάζεις. Εκρηξη κρουσμάτων με 12.537 μολύνσεις και 1.921 επαναλοιμώξεις / 14 νέοι θάνατοι και 96 διασωληνωμένοι

Συμπέρασμα. Τίποτα δεν είναι απίθανο, όλα είναι πιθανά. Όλα είναι δυνατά να συμβούν. Κι αυτά που κρίνονται απραγματοποίητα, απίθανα και εξωπραγματικά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.