Έπαθε πλάκα ο Άδωνις! Η πρώτη του πολιτική συγκέντρωση σε μπουζούκια, έκλεισε την παραλιακή, και έχει το ονοματεπώνυμο Κώστας Μπερτάκης – «Ποτέ δεν το φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στη πίστα του Fantasia, να δω τι θα γράψει ο Ηλίας» – Δείτε πολλές φώτο και βίντεο

Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Μπερτάκης

Σήμερα το απόγευμα το «Fantasia» ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Επικράτησε το αδιαχώρητο. Και όσοι δεν είχαν καμία ενημέρωση για το λόγο, την αιτία, στοιχηματίζω πως θα το ..χρέωναν σε κάποια εκδήλωση ιστορικής, κορυφαίας εταιρίας. Άνετα θα μπορούσε. Αλλά, όχι, Άλλο έργο έπαιξε, αυτό με τον τίτλο : «Πολιτική συνάθροιση στα μπουζούκια, για πρώτη φορά το είδαμε»!… Δεν σας κάνουμε πλάκα.

Ο Κώστας Μπερτάκης το εμπνεύστηκε και το παρουσίασε, αυτός ο νυχτερινός παικταράς, ο επιχειρηματικός. Καθεστώς. Και χάρη στις μεγάλες ικανότητες του, η προσέλευση ξεπέρασε την πραγματικότητα, κάθε προσδοκία. Και δεν είχε καμιά διαφορά, λες και είχε τους τραγουδιστικούς αστέρες. Με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ξεκίνησε την ομιλία του, και ευχαρίστησε τον Μπερτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε να το δούμε :

Και άλλοι μεγάλοι νυχτερινοί ήταν εκεί. Τάκης Γιγουρτάκης με τον γιο του Γιώργο, Παναγιώτης Βασιλειάδης, Ηλίας Μαροσούλης, Θανάσης Γκουγκούσης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Πανταζής. Και άλλοι πολλοί.

Εικόνα
Κώστας Μπερτάκης, Τάκης Γιγουρτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Θανάσης Γκογκούσης
Εικόνα
Τάκης Γιγουρτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης
Εικόνα
Άδωνις Γεωργιάδης, Θανάσης Γκουγκούσης

Όταν ο Υπουργός, πήρε χαμπάρι το Tsipas Blog, δεν έχασε την ευκαιρία, ξεκίνησε το πείραγμα. Κάθε ματιά του και ήταν μια ατάκα. «Ποτέ δεν το φανταζόμουν ότι θα βρεθώ στη πίστα του Fantasia, να δω τι θα γράψει ο Ηλίας».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου (Πηγή: Facebook)
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κουστούμι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.