Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργίου

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργίου

Πολύ ωραία και σημαντική η εκπομπή της Δευτέρας, του γνωστού δημοσιογράφου– αθλητικογράφου κ. Σωτήρη Γεωργίου, «Κάνε Παιχνίδι», στον Sport 24 103,3 radio.

Με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αθηνών, μιλώντας για τα προβλήματα του Έλληνα αστυνομικού και την κατάσταση γενικότερα και με βαρύτητα στο ηλεκτρονικό έγκλημα που αναπτύσσεται και πως μπορούμε να προφυλαχθούμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολύ χρήσιμες συμβουλές από τον Κ Κυριαζή, τον υπεύθυνο αξιωματικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλα τα μείζοντα θέματα, όπως παιδική πορνογραφία, απειλές και εκβιασμοί σεξουαλικού χαρακτήρα, ακόμα και ανηλίκων (παρόντος και ο γ.γρ της Ένωσης και αξιωματικός του τμήματος ανηλίκων).

Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς. Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές.

Τι πρεπει να γινεται με τις συλληψεις και πως να γινονται

Σημαντικά θέματα ακόμα, όπως ότι είναι ακόμα και κακούργημα η δημοσιοποίηση ακόμα και στο Facebook διαλόγων από το μεσαντζερ!

Ακόμα τι Αστυνομία θέλουμε; Κώστας Πάκος πρόεδρος: Στον αυτόματο πιλότο ήμασταν με την προηγούμενη κυβέρνηση που υπήρχε ανοχή. Και ακόμα “Ναι στις κάμερες πάνω στον αστυνομικό “

“Τους πιάνουμε και τους ξαναβρίσκουμε μπροστά μας σε λίγες μέρες”!

Παρατίθεται ολόκληρη η εκπομπή εδώ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.