Ενέδρα θανάτου σε πασίγνωστο επιχειρηματία! Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ στην Μάνδρα Αττικής τον μεγαλέμπορο κρεάτων και ποδοσφαιρικό παράγοντα Χρήστο Γιαλιά μέσα στο αυτοκίνητο του εν κινήσει. Το 2018 είχαν εκτελέσει την πρώην σύζυγο του Φρειδερίκη Καρζή με 2 σφαίρες στο κεφάλι έξω από το σπίτι της. Το παρελθόν του με την δικαιοσύνη, η ενασχόληση με την ομάδα των Τρικάλων και τα όπλα που είχαν βρεθεί στην φάρμα

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει αργά το απόγευμα σήμερα, άγνωστοι στον πασίγνωστο επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά τον οποίο αφού πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Μάνδρα ακολούθως έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν με προφανή στόχο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σ’ αυτούς. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, οι δράστες πυροβόλησαν με το καλάσνικοφ ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. 

Χαρακτηριστικό της οργάνωσης της δολοφονικής επίθεσης είναι ότι έκαψαν επί τόπου το αυτοκίνητο και το θύμα τους, που δεν αναγνωρίζεται.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, αφού η σύζυγός του έχει επίσης δολοφονηθεί το 2018. Επρόκειτο για την 51χρονη Φρειδερίκη Καρζή που είχε δεχθεί 2 πυροβολισμούς στο κεφάλι έξω από το σπίτι της. Η δολοφονία δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμη.

Ο Χρήστος Γιαλιάς θεωρούταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες στη Μάνδρα, καθώς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εισαγωγείς κρεάτων, ενώ διαθέτει φάρμα εκατοντάδων στρεμμάτων με πρότυπα προϊόντα και είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας ψητοπωλείων και κρεοπωλείων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από το 2015 έως και τον Ιούνιο του 2017 ήταν πρόεδρος στην ομάδα των Τρικάλων, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος και στην τοπική ομάδα ποδοσφαίρου στη Μάνδρα.

Στο παρελθόν ο Γιαλιάς είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, καθώς σε έρευνα που είχε γίνει στη φάρμα του είχαν βρεθεί όπλα.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι τα είχαν οι ιδιωτικοί φρουροί του, επειδή εκείνη την εποχή είχε στο σπίτι του μεγάλο χρηματικό ποσό από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του και φοβόταν μήπως τον ληστέψουν.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.