Ένας βουλευτής στην υπηρεσία της εστίασης

Ο υποψιασμένος και ο σοβαρός, γνωρίζει ποιος είναι ο Συμεών Κουπέλογλου. Ένας τύπος πολύ δοκιμασμένος, είναι σε θέση να παράγει αποτέλεσμα, πραγματικό, χειροπιαστό, αποτέλεσμα με τη μια. Παίζεις στα σίγουρα, δεν πειραματίζεσαι μαζί του.

Επίσης, έχεις απόλυτη συνείδηση ότι επιχειρηματικά ανήκει στην πλατφόρμα της εστίασης. Συνεπώς, δεν θα την ξεχάσει, δεν θα κάνει το κοροΐδο, δεν θα κάνει τις κωλοτούμπες πιο γρήγορα και από τη σκιά του. Αν ο εκλεκτός και γίγαντας λαός, τον επέλεγε για βουλευτή στη Θεσσαλονίκη, με την Ελληνική Λύση. Τον επέλεξε. Γι’ αυτό και τώρα ο πολιτικός Κουπέλογλου, έγραψε αυτά που έγραψε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η εστίαση είναι ο ζωτικός μου χώρος επαγγελματικά. Δεν θα μπορούσα λοιπόν παρά να βγω μπροστά, από τη θέση στην οποία με τιμήσατε να βρίσκομαι, για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και να αποκατασταθούν οι αδικίες. Ένα απαρχαιωμένο νομοθετικό πλαίσιο δυστυχώς ταλαιπωρεί αφάνταστα τους επιχειρηματίες του χώρου, που έρχονται αντιμέτωποι με αυτόφωρα, δυσθεώρητες χρηματικές ποινές και κλείσιμο των επιχειρήσεών τους για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Και όλα αυτά αν διαπιστωθεί ότι η ένταση της μουσικής εντός των μαγαζιών είναι μεγαλύτερη από 80 db, την ώρα που αυτή η στάθμη ήχου ξεπερνιέται ακόμα και σε ένα γεμάτο εστιατόριο. Υπόσχομαι ότι θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να εξαλειφθεί αυτή η κατάφωρη αδικία.”

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Του: ΠΡΟΣ: Συμεών Κουπελόγλου, Βουλευτή Θεσσαλονίκη, 31/08/2023 Θεσσαλονίκης Tov Υπουργό Ανάπτυξης Τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ΘΕΜΑ: νομοθετικού θορύβους μουσικής ενδιαφέροντος συναφείς κυρώσεις>> Υπουργοί, σχετικά με υγειονομικού Λαμβάνουμε σημαντικό αριθμό παραπόνων από σχετικά ανέρχεται υγειονομικού νομοθετικό πλαίσιο αφορά μπορεί πληθώρα διάταξη. λοιπών αυτών τούτου υγείας Επίσης, παρουσία που παραβάτες, την αλλά καιο ανθρώπινων πόρων αυτήν όλα τα παραπάνω, επιφέρει σημαντικό εργατοωρών. Ερωτώνταιοι φόρτο Υπουργοί: προκειμένου στα8 το επικαιροποίηση νομοθετικού τουλάχιστον κατά 10%, ανερχόμενο πλέον όλως επικουρικώς, καταργήσετε την προβλεπόμενη αυτόφωρη διαδικασία σφράγισητ καταστημάτων, την ύπαρξη συναφούς διοικητικού προστίμου; ερωτών βουλευτής ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.