Ένας τραγουδιστής σύμβολο της επιμονής

Βαγγέλης Σταμούλης

Στη νύχτα, δεν αρκεί μόνο να έχεις … όνειρα. Μοιάζει φαιδρό, μια σκέτη γραφικότητα, να πει κανείς π.χ. ότι ένας τραγουδιστής, που ξεκινάει τώρα, έχει… όνειρο να σηκώσει την κούπα. Και ότι θα τα καταφέρει, γιατί απλά έχει το όνειρο και ότι ίσως να του κάτσει η τράπουλα. Δεν αποκλείω την έκπληξη, ναι. Αλλά πρέπει να προηγηθεί ο στόχος, ναι. Να γίνει καλύτερος ο τραγουδιστής,ναι. Να διακριθεί σε ανώτερο επίπεδο, ναι. Να κερδίσει περισσότερα λεφτά, ναι.

Ο Βαγγέλης Σταμούλης είναι μια τέτοια περίπτωση καλλιτέχνη, που στηρίζει τα όνειρα του ότι συνεχώς δουλεύει. Στην επιμονή του, να μην τα παρατάει με την πρώτη δυσκολία. Ειδικά σήμερα στην μουσική και νυχτερινή βιομηχανία που το κύκλωμα είναι πολύ κλειστό και τα πάντα είναι θέμα γνωριμιών. Αλλά στην περίπτωση του, άνετα μπορούμε να πούμε ότι είναι από τους τυχερούς. Διότι ο νεαρός καλλιτέχνης έχει σημαντικά ατού. Εργάζεται ως σερβιτόρος στα νυχτερινά κέντρα του Κώστα Μπερτάκη και, επίσης, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με ορισμένους από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές. Τους σέβεται, τους εκτιμάει, τους αγαπάει όλους, αλλά την πιο ζεστή, την πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, την έχει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίκος Οικονομόπουλος

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που χαμογελούν, selfie και κοντινό πλάνο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Vaggelis Stamoulis, άτομα που χαμογελούν
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.