Ένας πόλεμος στην Μύκονο, για… γερούς παίκτες ! Στο αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», η αποκάλυψη του Tsipas Blog

Τέρμα και τελείωσε. Το Tsipas Blog πουλάει. Αυτή είναι η μόνη εξήγηση. Σαν το έντομο, που μυρίζεται από ένα χιλιόμετρα μακριά το γλυκό, την έπεσαν στην χθεσινή βόμβα πολλών… μεγατόνων, που ρίξαμε. Ακόμα κι αυτοί που θεωρούνται οι πολύ μεγάλοι στα μιντιακά πράγματα.

Τι, δηλαδή, αφορούσε η χθεσινή βόμβα πολλών… μεγατόνων, που ρίξαμε ; Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στη Μύκονο, μεταξύ των παγκόσμιων μαγαζιών «Nammos» και «Principote». Και έπαθλο του πολέμου αυτού, για το ποιος από τους δύο, θα πάρει το πρώην «Sea Satin» (Διαβάστε το ξανά ΕΔΩ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε καμιά περίπτωση δεν πέρασε απαρατήρητο. Τι σημαίνει αυτό; Το βλέπουμε στο αυριανό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Στην κορυφαία κυριακάτικη εφημερίδα στην Ελλάδα. Και μάλιστα, το έχει συμπεριλάβει στο πρωτοσέλιδο του.

Δείτε :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.