Η έμπνευση του Βαρδάλου, μέχρι τις γιορτές και βλέπουμε

Θοδωρής Φέρρης - Γιώργος Λιβάνης

Αυτό το πράμα δεν το έχω ξαναδεί. Ένα νυχτερινό κέντρο, απ’ αυτά που θεωρούνται “μικρά”, λέω για το Romeo στην παραλιακή, με πολύ πιο χαμηλό κόστος σχήμα από τι έχουν οι περισσότεροι εκ των ανταγωνιστών του, να “τρέχει” και να εκνευρίζει τους αντιπάλους του. Και το Romeo, που να μη ξεχνιόμαστε, πρώτο στόχο είχε το μήνα, άντε το δίμηνο, όχι να πάει μέχρι τις γιορτές και να υποχρεώσει να το “κυνηγάνε”. Ακόμα και οι “μεγάλοι”.

Χωρίς να πέσουμε σε λεπτομέρειες. Το Romeo άλλαξε τον προγραμματισμό και θα πάει σίγουρα μέχρι την αλλαγή του χρόνου. Υπάρχει η σκέψη στους ιθύνοντες, για μετά, να συνεχίσουν στη Θεσσαλονίκη. Λόγω της επιτυχίας του “αναγεννημένου” Θοδωρή Φέρρη και του ανερχόμενου Γιώργου Λιβάνη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αντώνης Ρέμος-Θοδωρής Φέρρης- Χρήστος Βαρδάλος

Σημειώστε κάτι σημαντικό σχετικά με το δίδυμο αυτό. Αποτελεί έμπνευση του Χρήστου Βαρδάλου. Του κολλητού του Αντώνη Ρέμου, του πρώην στενού συνεργάτη του επιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη και νυν συμβουλάτορας του Φέρρη.

Θα αντέξει η ομάδα του Romeo μέχρι τέρμα; Να παίζει ποδόσφαιρο μπαλαδόρικο και να παίρνει βαθμούς σε επίπεδο πρωταγωνίστριας στο πρωτάθλημα, όπως κάνει μέχρι σήμερα; Την έχω την απάντηση, αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε.

Διαβάστε ακόμα: Ο Φέρρης έτσι θα τσουλήσει

Με βάση την παραπάνω ανάλυση μου, δεν σου προκαλεί καμία απορία το instagram post του Βαρδάλου, που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.